София, ул. Алабин №58

Нашите партньори

pravatami

 

Социалният проект “pravatami.bg: разкодираните закони” е отворена и безплатна онлайн платформа за предоставяне на полезна и практична правна информация, поднесена по разбираем начин за хората без юридическо образование. Проектът е собственост на Сдружение “Департамент за правна култура”. Мисията на “pravatami.bg: разкодираните закони” е повишаване на правната култура на обществото в България. Сайтът разкодира нормативната уредба като поставя читaтелите си в конкретна житейска ситуация, разяснявайки им възникващите в нея права и задължения като например: “Правата ми при проверка от пътна полиция”, “Правата ми като пациент” и много други.

 

crowdio

Crowdio.com e Uber в продажбите онлайн. Чрез платформата на Crowdio.com всеки може да реализира кариера в електронната търговия от всяка точка на света в свободното си време.  В момента Crowdio.com има клиенти на три континента и експерти в продажбите, които работят от 148 локации из целия свят.

aegee

AEGEE-Sofia, е неправителствена младежка организация, основана през 1991 година и пълноправен член на мрежата на AEGEE от 1992 година. AEGEE (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe / Европейски студентски форум) насърчава сътрудничеството, комуникацията и интеграцията сред младите хора в Европа. Като неправителствена, политически независима и нестопанска организация AEGEE е отворена за студенти и млади хора от всички факултети и дисциплини, изучавани в различните висши учебни заведения. В основата ѝ са заложени демократичните ценности, междукултурният диалог, толерантността и активната гражданска позиция на младите. Семейството на AEGEE обхваща над 200 университетски града в повече от 40 държави. Нашите членове наброяват повече от 13 000 студенти, които общуват, дискутират, обучават се, пътуват и се забавляват заедно с младежи от цяла Европа.


 

eskills

eSkills for Jobs 2015-2016 e кампания, която се провежда в 21 европейски страни, като изпълнител за България е БАИТ. Целта на проекта, финансиран от ЕК, е да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобряване на техните умения при използването на информационните и комуникационни технологии (ИКТ), необходими за намирането на работа. Кампанията е в отговор на нарастващото търсене на ИКТ специалисти, които в момента не са достатъчни, въпреки високото ниво на безработица в Европа. eSkills for Jobs 2015-2016 предоставя информация за образование, обучение, работни места, както и други възможности, които са достъпни за хората с електронни умения, които знаят как да използват ефективно информационни технологии.
Към момента eSkills for Jobs 2015-2016 в България обединява 9 посланика на eSkills и над 40 стейкхолдъри, сред които Президентството, Министерството на труда и социалната политика, Министерството на образованието и науката и други държавни институции, неправителствени организации, както и ИТ компании, които отделят ресурс за безплатни обучения и квалификации на младежи.

aiesec

AIESEC е една от най-големите организации, предоставящи висококачествени млади таланти и доброволци. Ние развиваме следващото поколение лидери и ги свързваме с бизнеса и неправителствения сектор. Развиваме лидерския потенциал в младите хора, като им предоставяме различни доброволчески и професионални възможности, които им позволяват да се учат и да развиват уменията си чрез практически дейности.


JobTiger_Logo

JobTiger.bg е първият кариерен сайт в България, създаден през 2000 г. След повече от 14 години опит и международно ноу-хау имаме над 26 000 клиенти и контакт с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развиват дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, екипът на JobTiger е и най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабния кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първия изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица кариерни обучения, а през последните години компаннията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

 

 

Хостинг и Домейни от ICN.Bg

Хостинг и Домейни от ICN.Bg

ICN.Bg е най-голямата хостинг компания в България, основана през 2004 и успешно доказала се като надеждна и бързо развиваща се високо технологична компания. Широкият микс от продукти, които предлага, включва споделен хостинг, наети сървъри, cloud хостинг, колокация, VPS, домейн имена, SSL сертификати и много други услуги, гарантиращи вашето надеждно онлайн присъствие. Висококачествени услуги и обслужване с грижа към всеки клиент е наше мото. ICN.Bg подкрепя множество проекти в помощ на българското образование и е инициатор на проекта BGSchool.bg, който има за цел да помогне на учениците да реализират своите онлайн проекти. Като партньор на It Step, ICN.Bg ще предостави безплатен хостинг на всички курсисти, за да могат те да приложат на практика придобитите знания и умения по време на курса.


 

9-academy

9 Academy среща младежи и бизнеса в 9 кръга на усъвършенстване. Академията се организира от Фондация „ДЕВЕТ“, фондация с основна цел подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

Ежегодно онлайн европейско състезание за Web и Mobile специалисти, целящо да предизвика участниците да тестват уменията си в IT сферата, премервайки сили с най-добрите в уеб и мобилните технологии. Категориите за участие са две: Junior и Middle/ Senior. Първият кръг на IT Challenges се провежда онлайн, а финалът е в Краков, Полша.

creo-logo

Creō e водеща световна технология, която преобразява работното място. Creō е боя, която се нанася върху стени или повърхности, пише се с маркер за бяла дъска, който лесно и бързо се изтрива с гъба. От май месец Creo e част от програмата на акселератора Eleven и вече в портфолиото си имат редица успешни проекти в университети, банки и в едни от най-големите компании в България.


logo-strart-it

Start-it.info е онлайн базирана платформа, която цели да създаде дигитална общност от стартъпи и разботчици в Югоизточна Европа и да изгради устойчива екосистема от IT професионалисти с интерес в най-новите интегрирани технологични решения. В Start-it.info се стремим да подкрепяме IT предприемачите, предоставяйки им информация, ноу-хау и технологични ресурси, чрез които да разширят бизнеса си в технологичния сектор много по-бързо. Start-it.info ще предостави на предприемачите в ЮИЕ полезна информация и ресурси, които да дадат тласък на бизнеса им, да оптимизират ежедневната им дейност и да спомогнат за по-доброто им представяне на пазара.


Advance_logo

Образователен център АДВАНС е водещ център в областта на обучението по английски език, предоставяйки диапазон от образователни дейности и инициативи в областите: Обучение по английски език по програмите Advance in English и Личностно развитие и усъвършенстване по програмите Advance in Life. Програмите Advance in English са предназначени за обучение по английски език на деца, ученици, възрастни и корпоративни клиенти. Програмата Advance in Life е интегрирана част от обучението по английски език. За повече информация на сайт

 

tuk-tam-logo-normal

„Тук-Там“ е неправителствена организация, която свързва българи с опит в чужбина. С основаването си през пролетта на 2008 година, сдружението вярва, че промяната тук зависи от нас и можем да я постигнем, черпейки опит и от там. Тук-Там създава общност от инициативни, вдъхновяващи и можещи българи с опит от цял свят като организира проекти и събития със социална, образователна и професионална насоченост в България и в чужбина.

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!