Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Adobe Premiere Pro за начинаещи

20 април
19:00
Входът е
свободен
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2018/04/20 19:00:00

 

Всяка една видео продукция, която гледаме – телевизионно предаване, високобюджетен филм или просто видео в Youtube – подлежи на обработка от специалист. Негова работа е да пренареди видеозаписи и да създаде краен продукт от „суров“ материал.

Искате ли да се докоснете до магията на видео обработката и да създавате нови и нови продукции, които да бъдат гледани от милиони, а защо не и милиарди хора по целия свят? Искате ли името Ви да бъде наредено до тези на най-големите видео редактори? Имате шанс за това.

Ако искате да научите повече за видео обработката с един от най-популярните софтуери от компанията Adobe – Adobe Premiere Pro, то заповядайте на специално организираното събитие от Международна компютърна академия IT STEP.

Лектор на събитието ще бъде Никола Динев, който има дългогодишен опит в сферата на режисурата, продуцентството, визуализацията на 3D анимации и графичния дизайн. Adobe Premiere Pro е само един от софтуерите, по които има отлични познания.

Събитието ще се проведе на 20 април и ще е със свободен вход. Мястото е бул. Александър Стамболийски 55, а часът е 19:00.

Тъй като местата са ограничени е нужно да заявите участието си чрез формата по-долу.

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!