Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Детска работилница „Да програмираме първата си игра“

17 февруари
12:30
Входът е
свободен
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2018/02/17 12:30:00

Съществува ли магия? Има ли истинско вълшебство? Да, и то не в някакъв измислен свят, а в нашия, точно до нас. На 17 февруари от 12:30 часа всички деца между 8 и 12-годишна възраст, които дойдат в Международния учебен център за магии IT STEP, ще могат да се убедят в това.

За няколко часа, с помощта на програмата Kodu, разработена специално за деца, младите откриватели ще получат силата да създават компютърни програми и ще открият вълшебството на модерните технологии, които свързват хората, позволяват им да получават всичко, което желаят и да ходят навсякъде, където решат – защо не и сред звездите.

Безплатната работилничка за деца „Да програмираме първата си игра“ е уникален шанс всички да разберат, че магията не е запазена само за книгите и филмите, а е съвсем реална. И всички ние можем да сме вълшебници!

Мястото на срещата е бул. Александър Стамболийски 55, ет.7 – истинското училище за магия и вълшебство. Уроците по магия са безплатни, но групите ни с магьосници-чираци се пълнят бързо, затова изискваме регистрация за всеки бъдещ магьосник.

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!