Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Детска работилница „Децата и технологиите“

11 януари
18:00ч.
Входът е
свободен
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2018/01/11 18:00:00
На 11-ти януари от 18:00ч организираме вълнуваща безплатна работилничка за деца „Децата и технологиите“. Събитието ще се проведе в Международна Компютърна Академия IT STEP, етаж 5. В нея ще могат да се включат всички деца между 7 и 12 години, които имат интерес към новите технологии и искат да разберат как работят те.
 
На работилницата малчуганите ще се потопят в света на технологиите като преминат през разнообразни дигитални предизвикателства. Първо ще се запознаят с анатомията на компютъра като разгледат неговите съставни части и разберат как действа всяка една от тях.
 
След това ще имат възможността да създадат своята първа програма, използвайки Kodu – софтуер за програмиране, специално предназначен за деца.
 
И не на последно място ще изпробват технологиите на бъдещето като се гмурнат в една нова виртуална реалност и поиграят с един много симпатичен робот.
 
На събитието децата Ви ще се позабавляват с много нови за тях дигитални приключения и изненади, като същевременно ще научат много за динамичния свят на технологиите.
 
Участието е безплатно, но поради ограничения брой места е нужна регистрация. Можете да се регистрирате чрез формата по-долу.
 
Очакваме Ви!

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!