Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Есенен прием в IT STEP

Есента е времето, което винаги е било свързано с нови образователни възможности и промени. Сега е времето, ако искате да придобиете нови умения и да промените живота си, като започнете да се обучавате в нова, по-динамична и по-търсена професия.

Лятото Ви е заредило с енергия и сте решени да направите крачката към кариера в IT – една от най-актуалните сфери на пазара на труда? Да започнете да се занимавате с програмиране, мрежови технологии или да реализирате талантите си в сферата на дизайна?

Международна компютърна академия IT STEP ви дава възможност да го направите, като се включите в есенния прием за цялостно професионално обучение в направленията Разработване на софтуер, Компютърна графика и дизайн и Мрежови технологии и киберсигурност. Обученията са предназначени за напълно начинаещи и стартират през ноември. Продължителността им е 2,5 години, за които ще добиете необходимите знания и умения, за да се реализирате успешно в избраната технологична сфера.

Защо да изберете IT STEP?:

  • Обученията се провеждат в малки групи в оборудвани зали.
  • Преподавателите в академията са практикуващи специалисти в сферата си на дейност и дават на студентите поглед върху реалните изисквания и нужните познания в индустрията.
  • Програмата на обученията е изградена и се актуализира в съответствие с изискванията на пазара на труда. Изучава се само това което ви е необходимо за успешно намиране на работа.
  • Авторските методики на обучение осигуряват не само нужните теоритични познания, но и разбиране за практическите аспекти на професията.
  • Графикът на обучението е гъвкъв: могат да бъдат избрани групи с провеждане на занятията през седмицата или през уикенда.
  • При завършване на обучението получавате Международна диплома от IT STEP, както и Удостоверение за професионална квалификация, признато от МОН.

Все още се колебаете дали да направите стъпката към обучение в нова и непозната за вас сфера? Заповядайте на безплатна консултация за обучението в IT STEP! Консултантите в академията ще ви дадат информация за условията и програмата на обучението, и ще ви насочат към удачните за вас възможности.

Запазете своя час за консултация за обучението като се обадите на +359 (2) 465-12-21 +359 899 945 847.


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!