Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Как да намерим престижна работа навсякъде по света: Съвети от Enhancv

15 март
19:00
Входът е
свободен
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2018/03/15 19:00:00

Имате трудности при изготвянето на своето CV? Имате желание да работите в различни държави и да трупате международен опит? За много хора е достатъчно трудно да открият своето работно място в България, какво остава за глобалния свят. Заповядайте на 15 март от 19.00 ч в Международна компютърна академия IT STEP и ще получите отговор на следните въпроси:

  • Искате да намерите престижна работа, но не знаете какви умения биха били нужни и откъде да започнете при подреждането им в CV-то?
  • Живо се интересувате от важните „подробности“ и тънкости при кандидатстване за работа, които Ви дават сериозно предимство пред конкуренцията?
  • Чудите се как да проучвате компаниите, в които кандидаствате и какво е важно да знаете за тях?
  • Не знаете какви действия трябва да предприемем след интервюто?
  • Къде да намерим първата си работа в непозната за нас страна?

Всички отговори могат да бъдат намерени в Международна Компютърна Академия IT STEP на организираното специално събитие при отворени врати с почетен гост Eric Halsey. Eric е мениджър по съдържанието в enhancv една от компаниите, които отделят специално внимание на най-важното при кандидатстването за работа – CV-то.

Темата е „Как да намерим престижна работа навсякъде по света: Съвети от Enhancv“, като засяга основните въпроси в при търсенето на работа.
CV-то е нашата своеобразна визитка. То буквално е ситото, чрез което биват отсяти претендентите за дадена позиция и същевременно е нещото, което може да отговори на работодателите за това кои сме ние, какви цели имаме и какво можем.
Събитието ще се проведе на английски език.

Входът е безплатен, но поради ограничения брой места е нужна регистрация чрез формата по-долу.

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!