Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Малка компютърна академия с награда от международния конкурс WSIS

Украйнски филиал на Международна компютърна академия IT STEP спечели награда в категория “Развитие на потенциала” на ежегодните награди WSIS, проведени в Женева, Швейцария. IT STEP участва в конкурса с обученията си за деца към Малка компютърна академия и влезе в топ 5 глобални проекта в категорията си с над 1.1 млн. гласове от цял свят!

WSIS наградите, едно от най-мащабните събития в IT сферата, насърчават иновативни проекти в сферата на информационните и комуникационни технологии, които подпомагат постигането на целите за устойчиво развитие на обединените нации. Основната им цел е възможност за използване на информационните технологии от цялото човечество. Състезанието е инициатива на Форумът за информационно общество, в сътрудничество с ЮНЕСКО, ЮНИДО и ООН. WSIS наградите са пресечна точка за правителствата на държавите членки на ООН, редица международни организации, бизнеса и образователните институции.

След като спечели титлата победител на конкурса, Малка компютърна академия ще получи подкрепа от международните организации ITU, ЮНЕСКО, ПРООН (Програмата на ООН за развитие). Благодарение на нея IT STEP ще стартира работа по проекти в полза на обучаващите се деца и ще продължи да развива уменията им в ключовата сфера на технологиите. WSIS наградата е доказателство не само за огромното значение на дигиталното образование за деца в ранна възраст, но и за ползите и качеството на методиките, които IT STEP прилага в Малка компютърна академия.

Ние от IT STEP се гордеем с постижението на филиала ни в Одеса и сме още по-мотивирани за нови висоти! Ще продължаваме да подготвяме децата ни да съзададат едно по-добро бъдеще за всички ни!

Ако искате и Вашето дете да се развива в професиите на бъдещето, научете повече за Малката ни компютърна академия като се свържете с нас на +359 (2) 465-12-21, +359 899 945 847 или заповядайте на Презентация на обученията ни!


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!