Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Открит урок за начинаещи: Ретуш на снимки с Photoshop

 
В днешно време дигиталната обработка на снимки е изключително полезно умение, независимо дали Ви е необходима за работа или просто за забавление. А ако искате да се занимавате професионално с дизайн, е ключово да можете да работите с графични редактори, най-популярният от които е Photoshop.
 Каним всички, които искат тепърва да се развиват в сферата на дизайна и да пренесат страстта си към рисуването и фотографията на по-високо ниво, на безплатния открит урок “Photoshop – ретуш на снимки ”. Събитието ще се проведе на 12-ти октомври (четвъртък) от 19:00ч. на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 5. По време на събитието ще направите първите си стъпки с графичния редактор и ще тествате някои интересни трикове за премахване на дефекти в разнообразни снимки. 
 Какво ще се случи по време на уъркшопа:
  • Ще разгледате интерфейса и основните инструменти във Photoshop
  • Ще научите за някои основни похвати в обработката на снимки.
  • Ще имате възможността да изпробвате наученото, ретуширайки Ваши снимки.  
 Лектор на открития урок ще бъде Александра Илиева – графичен дизайнер и директор на направление „Компютърна графика и дизайн“ в IT STEP. Александра се занимава професионално с графичен дизайн от 2009 г, но дигиталното рисуване и графични редактори са нейно хоби и страст много по-отдавна. Работила е за италианска компания за обработка на изображения и е обслужвала марки като – Армани, Версаче, Кевин Клайн, Дона Карън.
 Ако след събитието искате да научите повече за възможностите си за развитие и обучение в сферата на дизайна в IT STEP, ще можете да разговаряте с консултант от академията.
 *Mестата за събитието са запълнени!
 

 

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!