Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Събитие: „Как да използваме LinkedIn“

LinkedIn е социална мрежа с над 500 млн. потребители, създадена за изграждане на кариерни и бизнес отношения, и вече повече от 15 години служи за свързване на професионалисти от различни области.

Платформата е идеална за изграждане на връзки за работа на свободна практика, клиентска база, потенциални партньори или когато просто искате да запазите отворените си перспективи за работа.

За да разкрие необятните хоризонти на платформата, Международна компютърна академия IT STEP организира безплатно събитие, наречено “Как да използваме LinkedIn”.

В него лекторът Димитър Митков ще разкрие на начинаещите някои от тънкостите при създаване на профил и как той да ни служи успешно.

Ето някои от отправните точки на срещата:

– как да изградим профил от нулата – какво е важно да присъства в него и какво да избягваме;

– как да развием профила си – да изградим контакти с групи и компании;

– какво трябва да направим, за да бъдем активни и актуални в Linkedin.

Повече за лектора

Димитър Митков е завършил Бизнес Икономика в УНСС и има дългогодишен опит като Sales и Project мениджър, а в момента е съосновател в Out2bound, където помага на IT и технологични компании да оптимизират b2b продажбите си.  

Събитието ще се проведе на 18 септември, вторник, от 19 часа в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на бул. Александър Стамболийски 55.

 

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!