Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Successful mindset and career scale-up for your career in IT

21 март
19:00
Входът е
свободен
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2018/03/21 19:00:00

Фирми като Facebook, Google Амазон, Netflix  се обединяват около позицията – има нужда от служители, които решават проблеми, които прегръщат неуспехите си в гориво за постигане на цели и се възползват максимално от това. Служители, които са проактивни и имат нужда от малко или никакви насоки, за да произведат изключителна работа.

Career rEvolution – Scale up your career- програма за кариерно ориентиране и развитие, разработена специално за IT професионалисти.

По време на обучението:

  • Създавате индивидуална стратегия за кариерно развитие и план за изпълнение (както като служител, така и като собственик на фирма), който е съобразен с най-смелите ви амбиции

  • Развивате най-желаните умения в днешно време – личностно развитие, проактивност, творческо разрешаване на проблеми и ефективна комуникация

  • Развивате unfuckwitable mindset и се научавате да елиминирате отрицателните емоции на работното място

След обучението:

  • Знаете как да реагирате на всеки „провал“, трудност или предизвикателство и да се възползвате максимално от това

  • Знаете как да бъдете проактивни и да се откроявате във вашата компания

  • Имате умения да виждате възможности, където другите виждат проблеми

  • Можете да поставяте и постигате целите си с лекота

  • Умеете да се справяте с несигурност, дори и да нямате цялата информация, която ви е необходима

Нашият екип от професионални треньори и консултанти по кариерно развитие ви подкрепят по пътя към постигането на дръзки цели и смели мечти. Екипът ни използва 4 ключови научни концепции – Growth mindset на Каръл Дуек, Extreme ownership – науката, която помага на американските войници да водят и печелят битки, 4 disciplines of execution – стратегия номер едно за ВСИЧКИ бизнеси за постигане на различни цели, рокфелерските навици – най-скъпото обучение в света за ефективно поставяне и постигане на цели.

Growth mindset – това е мисленето на хората, които винаги подобряват себе си и работата си; които виждат възможности и решения; които стават все по-добри всеки ден и които се открояват. Научаваме ви да развиете Growth mindset, да отключите скрития си потенциал и да се насладите на професионални постижения.

Extreme ownership – шефът ви ви дразни? Доставчиците и клиентите са непоносими? Можете да тренирате себе си, за да сте имунизирани срещу стреса и да се възползвате максимално от всяка ситуация. Това ви прави game changer. Когато шефът ви е задник, вместо да извинявате, вие поемате водещата роля и му помагате да помогне на вас и останалата част от екипа.

Никой друг не би направил това на ваше място и именно това е вашият златен ключ за кариерен успех.

Ефективна комуникация за IT – ние ви учим как да се продавате, да бъдете харизматичен комуникатор, да слушате активно и да комуникирате ефективно.

4 disciplines of execution – 80% от това, което правим ежедневно, е спешно. Научаваме ви как да поставяте цели за кариерата си, в работата си, да приоритизирате и да се справяте с всички задачи въпреки цялата лудница около вас. Ние ви помагаме да имате визия за живота, хармония между работата и лично време и да сте сигурни, че винаги имате яснота кои са важните за вас цели.

Защото кариерата ви има значение.

Събитието е безплатно, но поради ограничения брой места, е нужна регистрация чрез формата по-долу.

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!