Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7, понеделник - петък: от 10:00ч. до 19:00ч

Открит урок за начинаещи: “Уеб приложения с JavaScript”

JavaScript е един от най-популярните и търсени езици за програмиране, който се използва предимно за създаване на по-красиви и динамични уеб-страници. С времето езикът се е развил и вече има доста повече приложения.

Каним всички, които искат да се развиват в сферата на програмирането, на безплатен открит урок за начинаещи: “Уеб приложения с JavaScript”. В рамките на един час ще се потопите в учебния процес в IT STEP и като студент по програмиране ще направите първите си стъпки с JavaScript. Урокът ще се проведе на 19-ти октомври (четвъртък) от 19:00ч. в Международна компютърна академия IT STEP на бул. Ал. Стамболийски 55, етаж 5.

По време на урока ще научите:

  • За какво служи JavaScript и какви плюсове и минуси има.
  • Какво представляват JavaScript приложенията.
  • Какво е уеб разработка, за какво се използват технолгиите HTML и CSS и как те са свързани с JavaScript.
  • Ще тествате на практика наученото, разработвайки своят първи скрипт, със съдействието на лектора.

Лектор на събитието ще бъде Делян Керемедчиев, професионалист с дългогодишен опит в уеб програмирането, работил по изборните уеб системи и някои от по-големите частни уеб проекти в страната като сайта BGMamma и др.

След края на обучението ще разберете повече за учебния процес и програма в Международна компютърна академия IT STEP, както и за потенциалните кариерни възможности след завършването й. 

Местата за събитието са ограничени!

Очакваме Ви!

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!