Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Десетки предлагащи работа компании и 1100 посетители – на откриването на Дни на кариерата ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

На 8 октомври – след месеци на невъзможност да се провеждат събития на живо – в НДК се събраха организатори, представители на бизнеса, кандидати за нова работа или стаж и почетни гости, партньори и приятели на Дни на Кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.  Компютърна академия IT Step също беше част от изложението със свой собствен щанд, който привлече десетки студенти и професионалисти.

 

Откриването на 11-ия ежегоден форум в момент на криза бе окачествено не само като удобна възможност кандидатите за работа да се срещнат с екипите на водещи компании у нас, но и като знак, че въпреки предизвикателствата, бизнесът търси начини да се развива.

 

„Вярваме, че това, което организирахме, е нещо, което има своя смисъл - макар по-малко компании тази година, то все пак има 30 компании, които ясно показват, че са дошли да намерят необходимите им хора, да се срещнат с талантите и да наемат, наемат, наемат.“  това заяви при откриването г-н Светлозар Петров, управител на компанията-организатор JobТiger.

 

„Организатори, кандидати и партньори имаме една и съща цел и тя не е намаляването на безработицата, особено сред младите хора, а – те да намерят своето подходящо място“ – допълни Полина Маринова директор на Регионална служба по заетостта – София.

 

„65% от децата, които в момента посещават училище, ще имат професии, които не съществуват сега. И затова е изключително важно да знаем какво търсят работодателите.“  значимостта на форума в перспектива подчерта и д-р Ивана Радонова, държавен експерт в дирекция „Висше образование“ на МОН.

 

Успех на единствения у нас специализиран кариерен форум за секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг пожела и Генчо Керезов, заместник-кмет по направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“ на Столична община.

 

В НДК в деня на откриването на събитието работодателите успяха да се срещнат с 1100 кандидати, които търсеха реализация на своите технически умения и езикови знания. Колко от тях успяха да открият новото си работно място – скоро ще разберем.

За всички останали, които все още не са се включили, предстоят и нови, също толкова добри възможности. Всички търсещи нова работа или стаж във водещи компании у нас, опериращи в секторите ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг могат да го направят на още три форума на живо и един виртуален ден.

 

След старта си в София, Дни на Кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг продължават на живо: в Пловдив на 12 октомври  – Пловдивски панаир, Конгресен център; във Варна на 14 октомври – Rosslyn Hotel Dimyat и в Габрово на 20 октомври – Технически университет, Библиотека.

 

На 21 октомври от 11 до 17 ч. ще се проведе Виртуален ден – най-лесната, безопасна и удобна възможност да се включите във форума от всяка точка на света. Нужна е единствено предварителна безплатна регистрация на този линк.

 

Събитията на живо са безплатни за посетителите и се провеждат при всички разписани мерки за сигурност, а екипът на JobТiger дори се тества предварително за COVID-19 и допуска до срещите на живо само доказано здрави свои представители.

 

Подробности за програмата на Дни на Кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 и пълен списък на компаниите изложители – можете да видите тук.

 

Предварителна регистрация за събитията от Дни на Кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 можете бързо и безплатно да направите на сайта на форума.

Искаш ли да ти се обадим?

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност и правна информация