Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Информация за провеждане на занятия в Малка Компютърна Академия

Във връзка с епидемиологичната обстановка в София и препоръките на Министерство на здравеопазването, Компютърна академия IT Step няма да проведе редовни занятия с нов материал на 14 и 15 март 2020 г. за обучаващите се в Малка Компютърна Академия.


Занятията ще бъдат компенсирани, съответно с удължаване на семестъра или провеждане на обученията на други възможни дати, съобразени с учебната програма на училищата.

В същото време, Aкадемията е с отворени врати и ако някой желае да използва софтуер и компютри или да се консултира по определени теми, може да заповяда. За тази цел е необходима регистрация на имейл [email protected].


Също така, по време на редовните занятия IT Step ще проведе 20-минутни тестови (незадължителни) дистанционни занятия, които ще се състоят по време на разписанието. Инструкции за включване онлайн ще получите допълнително в петък (13 март 2020 г.)

Междувременно, бъдете здрави и се пазете!

С много позитивни мисли,

Екипът на IT Step

Искаш ли да ти се обадим?
ВНИМАНИЕ!
Приемът за Летните ни компютърни програми вече стартира! Местата са ограничени.

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност