Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Онлайн събитие на тема „Интернет на нещата“

Всички сме чували термина „Интернет на нещата“, но малцина знаят за какво точно се използва. Скоро ще имате възможност да разбере повече, защото на 11 март 2021 г. от 9:30 ч. ще се проведе полудневна онлайн среща, където ще се споделят добри практики и ползи по темата.

 

Какво представлява „Интернет на нещата“?

 

„Интернет на нещата“ е обмяна на информация и координация на машини и устройства чрез множество мрежи. Най-общо казано, това е внедряването на Интернет във вещите и обектите, които, ние хората, използваме в ежедневието си. В индустрията „Интернет на нещата“ се прилага за оптимизация на градския транспорт, контрол на качеството на въздуха, решения за интелигентно осветление, паркиране и сметосъбиране, предотвратяване и бърза реакция при аварии и природни бедствия и др., за да осигури на потребителите по-добри условия за живот и да пести време и ресурси.

 

Какви теми ще бъдат засегнати по време на събитието?

 

Cъбитието e организирано от IIoT NET и ще бъдат дискутирани теми като:

  • Индустриален интернет на нещата;
  • „Интернет на нещата“ и знанието
  • Транснационален доклад на IIoT

 

Ще бъдат споделени добри практики, полезни инструменти и препоръки.

 

За кого е предназначено събитието?

 

  • За мениджъри на средно и високо управленско ниво в IT сектора;
  • Програмисти и фрийлансъри;
  • Преподаватели и доставчици на обучение в IT сферата.

 

Събитието е напълно безплатно и ще се проведе в онлайн платформата Zoom. Изисква се предварителна регистрация на следния линк: https://forms.gle/mPsd8zdBqwdPKid27

 

Линк за достъп до платформата:

https://us04web.zoom.us/j/76208185979?pwd=T1J2Mlc0Y3Q5aE0wbXFPTlRkWWxBdz09

 

Повече за проекта може да прочете тук: https://www.iiot-network.eu/

Искаш ли да ти се обадим?

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност