Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Компютърна Академия IT Step с награда от Microsoft Imagine Cup Junior

В тазгодишното издание на Microsoft Imagine Cup Junior ученици на нашата академия в партньорство с IT Hub спечелиха престижното трето място. Идеята им за използването на AI (изкуствен интелект), с цел да се предвидят кои растения са застрашени от изчезване и да се приложи качествена стратегия за тяхното опазване, впечатли организаторите на конкурса.

 

За трета поредна година екипът на Microsoft дава възможност на ученици на възраст 13-18 години да се запознаят с най-новите технологии в IT – сектора и да ги адаптират като решения за някои от най-големите предизвикателства в света. Те споделят, че мисията им е да дават възможности на всеки човек и всяка организация да надгражда и да постига повече.

 

Ако ти е любопитно да чуеш повече за идеята на нашите студенти и концепцията, която те са развили кликни на линка: https://www.youtube.com/watch?v=y2MX09-IgRY

 

 

Искаш ли да ти се обадим?
ВНИМАНИЕ!
Приемът за Летните ни компютърни програми вече стартира! Местата са ограничени.

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност