Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Среща на студенти от IT Step с DHL Enterprise Software Solutions

Миналата седмица студенти от IT Step имаха възможността да се срещнат отблизо с екипа от програмисти на DHL Enterprise Software Solutions. Част от работата на младия и прогресивен екип се базира на работа с Java – език на програмиране, с който нашите студенти се запознават по време на програмата за Разработване на софтуер. За нас е важно студентите ни да виждат приложението на знанията си и да се запознават с пазара и работната среда, към които тези знания могат да ги насочат.

Стефка Желязкова, част от екипа програмисти и Борислава Георгиева, HR Manager, с радост откликнаха на нашата кауза. Те разведоха студентите ни из офиса си, а Стефка ги запозна по-близо с дейността на екипа и технологичния им стек. 

Студентите ни получиха съвети за успешен старт на кариерата в IT сектора, разбраха повече за приложението на Java, Oracle и React и почерпиха от опита на програмист с повече от 8 години опит, какъвто е този на Стефка.  Двете дами споделиха и за потенциални кариерни възможности в сферата на Web development и QA, както в тяхната компания, така и извън нея. 

Освен полезна информация, екипът на DHL България ни беше подготвил и страхотна домашна лимонада и някои лакомства, които спомогнаха за доброто настроение на всички! 

Благодарим на всички участници и се надяваме да скоро да имаме още повече възможности за подобни събития.   

Искаш ли да ти се обадим?
ВНИМАНИЕ!
Приемът за Летните ни компютърни програми вече стартира! Местата са ограничени.

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност