Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

YouTube Shorts – платформата за кратки видеа вече и в България

YouTube Shorts е ново видео изживяване в кратка форма за създатели и артисти, които искат да снимат кратки и закачливи видеоклипове, използвайки само мобилните си телефони.

 

YouTube винаги е бил място за забавление - от любимите ви танцови тенденции, като Evolution of Dance, Roller Skate Dances или Jerusalemlema Challenge - до многократно възпроизвеждани кратки видеоклипове, като Charlie Bit My Finger, Good morning yall или дори Lockdown Trick Shots . През годините YouTube даде възможност на цяло поколение артисти, а и не само, да се развихрят и да споделят свое видео съдържание с аудитория от повече от два милиарда души.

 

Време е, обаче да минат на следващо ниво.

YouTube Shorts е видео платформа за кратки видеа, насочена да конкурира така популярния TikTok. Shorts стартира първоначачлно в Индия , преди да се разшири до около 26 страни, включително САЩ и Великобритания. Сега YouTube Shorts, който все още е в своята бета версия, е достъпен в повече от 100 страни по света, включително и в България.

 

YouTube Shorts обаче е изправен пред сериозна конкуренция не само от страна на TikTok, но и от Snapchat, които инвестираха сериозна сума, за да привлекат създателите на съдържание в своята платформа за кратки видеа - Spotlight. Ежедневните активни потребители на Spotlight за второто тримесечие на 2021г. нарастват с 49%, а среднодневното подаване на съдържание се увеличава повече от три пъти през периода.

В същото време Instagram също се съсредоточава все повече върху видеосъдържанието, тъй като Reels има най-големият принос за растежа на ангажираността в социалната мрежа. Освен това се планира инвестиция от 1 милиард долара в създатели в Instagram до 2022 г.

Искаш ли да ти се обадим?

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност