Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Zoom създадете фонд от 100 милиона долара за инвестиране в Zoom Apps

Миналата есен услугата за видеоконференции Zoom представи на пазара Zoom Apps (или Zapps). Това е екосистема от приложения, които са интегрирани със Zoom като преводачи. Поради това Zoom очаква да разшири възможностите на своята видео услуга и да я направи по-универсална, така че всичко да може да се направи в рамките на едно приложение, а не да се превключва между различни приложения.

Фондът за приложения Zoom е предназначен да насърчи разработчиците да създават и развиват своите стартиращи компании в екосистемата Zoom.

Обемът на фонда е 100 милиона долара за всички. Zoom търси стартиращи компании на ранен етап и е готов да инвестира от $ 250 хиляди до $ 2,5 милиона. Компанията също така обещава помощ за стартиращи компании в разработването на продукти.

Не бяха открити ограничения за страната. Освен това, когато подавате заявление, става ясно, че Украйна е в списъка с държави.

Zoom отбеляза, че те се интересуват не само от идеи, но и от жизнеспособни продукти, които могат да бъдат мащабирани чрез инвестиции. 

Искаш ли да ти се обадим?

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност