Sofia, Alabin 58

Our partners

aegee

AEGEE-Sofia, е неправителствена младежка организация, основана през 1991 година и пълноправен член на мрежата на AEGEE от 1992 година. AEGEE (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe / Европейски студентски форум) насърчава сътрудничеството, комуникацията и интеграцията сред младите хора в Европа. Като неправителствена, политически независима и нестопанска организация AEGEE е отворена за студенти и млади хора от всички факултети и дисциплини, изучавани в различните висши учебни заведения. В основата ѝ са заложени демократичните ценности, междукултурният диалог, толерантността и активната гражданска позиция на младите. Семейството на AEGEE обхваща над 200 университетски града в повече от 40 държави. Нашите членове наброяват повече от 13 000 студенти, които общуват, дискутират, обучават се, пътуват и се забавляват заедно с младежи от цяла Европа.


JobTiger_Logo

JobTiger.bg е първият кариерен сайт в България, създаден през 2000 г. След повече от 14 години опит и международно ноу-хау имаме над 26 000 клиенти и контакт с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развиват дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, екипът на JobTiger е и най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабния кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първия изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица кариерни обучения, а през последните години компаннията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

aiesec

AIESEC е една от най-големите организации, предоставящи висококачествени млади таланти и доброволци. Ние развиваме следващото поколение лидери и ги свързваме с бизнеса и неправителствения сектор. Развиваме лидерския потенциал в младите хора, като им предоставяме различни доброволчески и професионални възможности, които им позволяват да се учат и да развиват уменията си чрез практически дейности.


woods-chepelara

Office in the Woods Чепеларе: работно пространство в планината с отлична комуникация и инфраструктура, където работата, креативността и споделянето срещат спокойствието и вдъхновението.

 

tuk-tam-logo-normal

„Тук-Там“ е неправителствена организация, която свързва българи с опит в чужбина. С основаването си през пролетта на 2008 година, сдружението вярва, че промяната тук зависи от нас и можем да я постигнем, черпейки опит и от там. Тук-Там създава общност от инициативни, вдъхновяващи и можещи българи с опит от цял свят като организира проекти и събития със социална, образователна и професионална насоченост в България и в чужбина. Повече на http://tuk-tam.bg

creo-logo

Creō e водеща световна технология, която преобразява работното място. Creō е боя, която се нанася върху стени или повърхности, пише се с маркер за бяла дъска, който лесно и бързо се изтрива с гъба. От май месец Creo e част от програмата на акселератора Eleven и вече в портфолиото си имат редица успешни проекти в университети, банки и в едни от най-големите компании в България.


logo-strart-it

Start-it.info е онлайн базирана платформа, която цели да създаде дигитална общност от стартъпи и разботчици в Югоизточна Европа и да изгради устойчива екосистема от IT професионалисти с интерес в най-новите интегрирани технологични решения. В Start-it.info се стремим да подкрепяме IT предприемачите, предоставяйки им информация, ноу-хау и технологични ресурси, чрез които да разширят бизнеса си в технологичния сектор много по-бързо. Start-it.info ще предостави на предприемачите в ЮИЕ полезна информация и ресурси, които да дадат тласък на бизнеса им, да оптимизират ежедневната им дейност и да спомогнат за по-доброто им представяне на пазара.

 


Yes
No

Please fill in the form