Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Никол Георгиева

Студент:

Випусник за завършващите:

Компютърна графика и дизайн

Основното предимство на програмата е това, че се обучаваш в различни сфери на дизайна и сам можеш да избереш с коя от тях искаш да се занимаваш. Научих се как да работя с едни от най-добрите софтуери за графичен дизайн и използвам получените знания и днес. Бих описала обученето в международна компютърна академия IT STEP като едно три годишно пътешествие, което те среща с много нови програми, лъчезарни преподаватели и колеги.

Ако все още не знаете с какво искате да се занимавате, обучението по "Компютърна графика и дизайн" е страхотна възможнсост да получите необходимите знания и умения в областта!