Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Звезда Русева

Студент:

Випусник за завършващите:

Разработване на софтуер

Ценното в обучението в IT STEP е вдъхновяващата атмосфера, как помагате на хората да променят живота си и да преследват мечтите си.

Освен това, още на половината на обучението ми започнах като junior в датска компания. Обявата беше в борда с новини на ITStep и беше невероятно готино, че ме избраха!  Ако искаш да промениш кариерата си и се чудиш от къде да започнеш - това е мястото. Само да си знаеш- без труд няма да стане.