Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Виктор Денисов

Студент:

Випусник за завършващите:

Разработване на софтуер

Интересна, увлекателна и добре построена програма на обучението, която те запознава с всички необходими основи, след което надгражда знанията ти и ги развива, давайки ти всичко необходимо, за да станеш специалист в съответната област. 

Академията ми помогна да разбера, че никога не е късно да направя крачка напред, да уча и да се развивам в изцяло нова сфера.

Добра идея е да има още повече семинари, които да запознават учениците с индустрията, да има още повече срещи с IT специалисти и хора от водещи фирми в бранша. Всичко с цел да се запознаят учениците с това какво ги очаква и какво се очаква от тях като бъдещи професионалисти.

Администрацията на Академията е изключително прецизна в своята работа, проявява висок професионализъм и едновременно с това демонстрира загриженост за своите ученици, както в организирането на учебния процес така и в търсенето на работни места за успешно завършили Академията.