Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

IT STEP e част от мрежата за глобални партньорства на Microsoft Education

Компютърна академия IT STEP е част от общността на глобални партньори на Microsoft Education. За поредна година нашата академия помага на образователните институции, лидери и преподаватели да се развиват във времена на мерки и ускорена дигитална трансформация.

 

Днес повечето от нас учат и работят от компютър, което поражда и нуждата от повече технически познания. Ние се фокусираме именно върху това и се стремим да помогнем на повечето от вас да се учат и да израстват. Щастливи сме да споделим, че работим непрекъснато за да допринесем за по-доброто ви професионално развитие.

 

 

Искаш ли да ти се обадим?
ВНИМАНИЕ!
Приемът за Летните ни компютърни програми вече стартира! Местата са ограничени.

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност