Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Дигиталният цвят на 2022 година

Специалисти на Американския институт за цветове на Pantone (Pantone Color Institute) определиха основния цвят на 2022 година, наречен Very Peri. Изследователският център е посветен на експерименталната работа с цветовете и тяхното въздействие върху различните индустрии (мода, печат, интериорен дизайн, реклама, филми и др.)

 

Най-актуалният цвят за 2022 година е синьо с добавени виолетовочервени нюанси. От института споделят следното за избора:

 

„Избрахме да комбинираме качествата на синьото, но същевременно и да добавим оттенък, за да може крайният цвят (Very Peri) да носи енергично, радостно настроение и динамично присъствие, което да насърчава смелата креативност“.

 

Добавят още, че цветът отразява случващото се в глобалната култура и представя идеята за трансформацията на досегашните ни представи за физическия и дигиталния свят.

 

Според експертите след няколкото световни локдауна и мерки за социална изолация цифровият свят заема ново място в живота ни. Вследствие на това се наблюдават промени в много области, включително и в дигиталното изкуство и възхода на метавселената. Световната пандемия доведе със себе си много промени, които ни накараха все повече да нарушаваме границите на нашите представи и да се адаптираме към новите възможности.

Искаш ли да ти се обадим?

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност