Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Ако изберете «приемам», ще дадете Вашето съгласие да събираме, обработваме и съхраняваме Вашите лични данни.

Научи повече

Tik Tok е на първо място по сваляния на глобално ниво

Супер популярна предимно сред младежите, социалната мрежа за видео клипове Tik Tok е на първо място по сваляния и то на глобално ниво. Приложението, което е разработено в Китай, толкова бързо стана популярно, че днес изпреварва по сваляния дори Facebook Messenger. TikTok е на първо място в класация на доставчиците на социални медии, сочи глобално проучване на изтеглянията на приложения през 2020 г. Това се случва за първи път, откакто проучването бе проведено за първи път през 2018 г.

 

Някои хора са на мнение, че личната информация, която се споделя в TikTok не е защитена. По този повод през 2020 г. бившият aмерикански президент Доналд Тръмп призова компанията да разпродаде своите операции в САЩ, или в противен случай ще бъде забранена. Въпреки това популярността на приложението нарастна по време на Covid-19 пандемията, когато всъщност стана водещо и по изтегляния в Европа, Южна Америка и САЩ, а сега вече и на глобално ниво.

Искаш ли да ти се обадим?

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност