Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Даниил Борщанский

Intellias: Lead Senior Automation Engineer

Випусник за завършващите:

Разработване на софтуер

Обучението в IТ Step надмина всичките ми очаквания, представянето на материала и подхода за обучението много ми допадна. Не очаквах, че ще имаме толкова много практика и че ще е толкова интересно.

Преподавателите помагаха на всички студенти, така че никой да не изостава в периода на обучение. По време на курса правихме различни задачи, благодарение на които всеки се запозна индивидуално със същността на проектите и се потопи по-дълбоко в света на технологиите.

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност