Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Симеон Димитров

Enetpulse: Junior Backend Developer с Node.js

Випусник за завършващите:

1. В какво направление се обучавахте в академията?

В IT Step изучавах специалността "Разработване на Софтуер". Преди това нямах опит с програмиране. Записах защото винаги ми е било интересно как работят компютрите и мой приятел ми препоръча академията.

2. Как Ви помогна наученото тук?

Наученото в академията ми помогна в много отношения, освен технитеските познания, аз се научих да планирам, тествам и ръководя всякакъв вид проекти, дори не само програмни. Хареса ми това, че обучението започва с low level програмни езици и технологии, което всъщност ми позволи да науча как работи програмирането от основи и да се науча да мисля логически и да решавам проблеми. Всяка следваща технология е само инструмент, важен е начина на мислене.

3. Къде успяхте да откриете вашия професионален път?

В IT Step най-много ми хареса спектъра на изучаваните технологии, защото беше достатъчно обширен и това ми помогна да избера моят език за програмиране - JavaScript, а в последствие и технологиите Node и React.

4. На каква позиция работите в момента и в коя фирма?

От година и половина работя в компанията Enetpulse като Junior Backend Developer с Node.js, но сега ми предстои да продължа своето професионално развитие в компанията Chaos като Mid full-stack JavaScript developer.

5. Какво бихте посъветвали бъдещите студенти?

Съветвам бъдещите студенти да не се предават и да дадат шанс на всяка една нова технология, която се изучава, защото технологичния сектор е много динамичен и има място за всеки един от нас, важното е да изпитват удоволствие от това което правят и да опитват нови неща, докато не намерят своето.

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност