Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Янислав Луков

REDVERTEX: 3D Artist

Випусник за завършващите:

1. В какво направление се обучавахте в академията?

Обучението си в академията започнах Ноември месец, 2018 година изавърших отново Ноемрви месец, 2021 година. Направлението, което избрах е “Компютърна графика и дизайн”. Прецених, че този курс ще ми предостави нужните знания, умения, похвати и практики относно различните вариации на дизайна, същевременно с това ще ми помогне да навляза по-задълбочено в тази материя, следвайки съветите и препоръките на всички преподаватели и вече реализирали се артисти и специалисти в областа. Дисциплините към него са силно и старателно организирани, насочени към малки и големи, начинаещи или вече запознати с част от материала курсисти, които търсят качествено, достъпно и сигурно образование, което да гарантира една надеждна и в последствие успешна кариера в страната или по света.

 

2. Как Ви помогна наученото тук?

По време на целия курс, студентите започват да се образоват по опеделената дисциплина, като стартират с основните теориетични знания и eдновременно с това се поставят лесно разбираеми практични задачи, с които да се проверят вниманието към настоящия урок и до колко се възприемат логиката и начина, по който се работи със софтуерните инструменти откъмизвършване на определено действие. Всичко научено и имплементирано в процеса на преподаване само и единствено гарантира големи постижения, резултати в личен и професионален план, допринасяйки за усъвършенстването и доразвиването на цялостния комплексен сбор от данни за работа виндустрията.

Вземайки предвид личното ми наблюдение за тези две години и половина, оформям едно позитивно мнение относно всичко научено в

образователното учреждение. Получих достъп до не малко и наистина стабилни познания, които допринасят за личностното ми развитие и осигуряват нужния тласък, който търсех.

 

3. Къде успяхте да откриете вашия професионален път?

Първоначално започнах на стаж, защото компютърната програма за 3D моделиране, която използват е 3Ds Max & V-Ray. По време на курса в академията реших да мина към друга, а именно Blender, защото вътрешно усещах, че трябва да го направя поради една или друга причина. Така всичко, което учих на място го прехвърлях преработено в Blender. Успоредно с това се самоубочавах вкъщи и по този начин достигнах нивото за средно напреднали по-бързо, от колкото мислех. Благодарение на знанията ми за работа с този софтуер, лесно компенсирах пропуските ми в 3Ds Max и след по-малко от месец и половина, и след издържана изпитна задача, която ми поставиха, бях назначен на постоянен договор. Всеки работен ден е изпълнен с весело настроение и разбирателство, всеки колега от екипа ще ти подаде ръка при нужда. Работната ми среда и задължения са обвързани с личностни качества за работа в екип, поддържане на пряка кореспонденция на английски език с интернационални представители на архитектурни фирми, клиенти във връзка с организиране, визуализиране, правилно изпълнение и впоследствие приключване на възложените проекти. Така започна моят път в REDVERTEX.

5. Какво бихте посъветвали бъдещите студенти?

Според мен кардинално правило в тази сфера е наличието и притежанието на индивидуален артистичен подход и почерк, с които да се различаваш от масовката. Осмели се да оспорваш и разсъждаваш, отстояваш и насърчаваш, вдъхновяваш и предизвикваш уважение в себе си и хората около теб. Никога не се страхувай да бъдеш различен, защото това те прави уникален.

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност