Компютърна академия IT STEP! Учим се от 1999 година. Висококачествено компютърно образование за възрастни и деца. Подготвяме програмисти, дизайнери и системни администратори, които не могат да бъдат заменени от изкуствен интелект. За тази цел, освен задълбочени знания, ние се научаваме да разбираме задачи, да мислим за готови проекти и да работим в екип.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Евгений Яценко

PINGUIN-STUDIO: Project manager

Випусник за завършващите:

Разработване на софтуер

Какво работите в момента?
Участвам в разработването на проектна документация, контролирам задачите, сроковете и резултатите.


Каква роля играе IT Step в живота ви?
Със сигурност играе важна роля. Имахме добър учител, който ни подкрепяше и мотивираше по време на цялото ни обучение. Вследствие на времето прекарано в академията открих ниша на мениджмънта в IT, към която се насочих. Беше приятно да се учи в група, успяхме да сформираме добър екип от студенти, което повлия положително на ефективността на обучението.

Какво можете да посъветвате студентите, които в момента учат в Академията?
За максимална полза са необходими 3 неща:
1. Времето, което трябва да бъде вложено в обучението.
2. Желание и интерес към професията.
3. Търпение.

Трябва да разберат, че в началото нищо няма да е лесно. Това време обаче бързо отминава, а и преподавателите са ключов фактор за по-лесното преминаване през този етап.  

Този сайт използва Cookies

Политика за поверителност