София, ул. Алабин №58

Стани дизайнер
с Международна компютърна
академия IT STEP!

Защо си заслужава да станеш
дизайнер?

Дизайнери са нужни навсякъде

Без дизайн в наши дни не може да се развива нито една сфера от човешката дейност. Промишлен дизайн, графичен дизайн, вътрешен дизайн, web-дизайн, game-дизайн, рекламен дизайн – вариантите са много. Което направление и да изберете – винаги ще имате работа.

Творческа професия

Професията дизайнер е една от тези, които ви дават възможност да проявите своята креативност, всеки ден да използвате опита си, за да синтезирате нещо ново, да въплътите в живота ваша идея и хрумване, да се развивате и усъвършенствате непрекъснато.

Възможност за работа от разстояние

Избирайки професията дизайнер, вие ще можете да я упражнявате от всяка точка на планетата по свой собствен график.

Постоянно развитие

Професията дизайнер – това е постоянно саморазвитие. И нещо повече – общуване с творчески личности по целия свят, обмяна на идеи и много друго. Избирайки да бъдете дизайнер, няма опасност да скучаете.

Достойно заплащане

Дизайнерите са търсени специалисти във всяка сфера. Нивото на заплащането е високо и зависи от квалификацията и практическия опит на дизайнера.

Реална възможност да промениш света

Не е важно, какво точно се стремите да постигнете с професията си – да спечелите много пари или да промените света. В сферата на дизайна можете да имате и двете. Кой знае, може би именно вие ще измислите дизайнерски проект, който ще разбие представите ни за обичайните неща.

Какво трябва да знае и умее дизайнерът?

На това и много други неща ще ви научим в Международна компютърна aкадемия IT STEP
в специалността „Компютърна графика и дизайн“

Учебна програма

ЗАЩО СТУДЕНТИТЕ ИЗБИРАТ
МЕЖДУНАРОДНА КОМПЮТЪРНА АКАДЕМИЯ IT STEP?

Съвременна и актуална учебна програма

Програмата е изградена в съответствие с изискванията на пазара и редовно се актуализира. Няма нито един излишен предмет. Само това, което ви е необходимо за успешно намиране на работа.

Уникален учебно-методически материал

Учебната програма няма аналог. Авторски методики, електронни уроци, учебни планове, реални проекти в хода на учебния процес. Всичко това осигурява на нашите студенти най-високо ниво на знания.

Обучават професионалисти

В Академията работят сертифицирани преподаватели-практици, които идват при нас директно от IT-индустрията за да ви предадат практически навици и умения. Редовно се провеждат семинари, практически занятия, тренинги за преподавателите с цел поддържане на високо ниво на знания и педагогически навици

Модерна техника

В Международна компютърна aкадемия IT STEP са създадени всички условия за комфортно обучение. На разположение на студентите са удобни учебни лаборатории и съвременни компютри. Всеки студент има свое работно място

100% практически занятия

Процесът на обучение е построен върху съчетанието от практически задания и общуване с преподавателя. При нас липсват досадните лекции. А знания веднага се затвърждават с практика.

Международни дипломи

Завършилите Академията получават международна диплома след успешно преминаване на пълния курс на обучение

Международни сертификати

В процеса на обучение нашите студенти имат възможност да получат международен сертификат безплатно.

Удобен учебен график

Свободни сте да избирате най-удобно за вас време да посещавате Академията (сутринта, през деня, вечерта, в делнични или почивни дни). Обучението в IT STEP може да съчетавате с такова в друг вуз или с работа.

Отсъствие на алтернатива

Преподаватели-практици, актуална учебна програма, техническо осигуряване, международно сертифициране, съдействие за намиране на работа – това са само част от нещата, по които Международна компютърна aкадемия IT STEP се различава от други учебни заведения.

Помощ в търсене на работа

Предлагане на реални свободни позиции за студенти и завършили Академията, партньорски програми с IT-индустрията. 25% от нашите студенти получават първите си предложения за работа още след първата година на обучение.

Малки групи

Студентите учат, разпределени на малки групи. Обучението се базира на практически занятия и общуване с преподавателя. Държим на индивидуалния подход към всеки студент.

Безплатен достъп до професионални събития.

В Международна компютърна aкадемия IT STEP всеки курсист има възможност да вземе участие в някои от събитията, които се организират и да създаде множество социални и професионални контакти.

Запиши се за БЕЗПЛАТНА консултация

Име, Фамилия*:
Телефон*:
E-mail*:

ФАКТИ
ЗА МЕЖДУНАРОДНА КОМПЮТЪРНА АКАДЕМИЯIT STEP

Едно от най-големите не държавни учебни заведения (48 филиала в 16 страни по света). Работи от 1999 г.

Авторските методики са високо оценени от специалисти по целия свят.

Повече от 1000
преподаватели-практици

Практически знания,
търсени в IT-индустрията.

Студентите на IT STEP печелят челни места на най-престижни международни състезания.

Над 30 000 студенти и 90 000 завършили и успешно реализирали се в украински и международни IT-компании.

Завършилите Академията работят в 36 страни по света. Мнозина от тях са основатели на собствени компании.

Разработените от наши студенти сензорни ръкавици, трансформиращи езика на жестовете в думи, са включени в ТОП-10 на най-добрите изобретения – наред с марсохода Curiosity, очилата Google Glass и електромобила Tesla Model S.

УЧЕБЕН ГРАФИК

Седмично обучение
 • За кого
 • За всички
  от 15 до 55 години
 • Срок на обучение
 • 2,5 години
 • Учебен график

 • Сутрешни групи
  Понеделник: 08:00 – 11:00
  Вторник: 9:30 – 11:00

  Вечерни групи
  Вторник: 19:00 – 22:00
  Четвъртък: 19:00 – 20:30

 • Цена:


 • 220лв/мес
 • Запиши се
Учебна
програма
Уикенд обучение
 • За кого
 • За всички
  от 15 до 55 години
 • Срок на обучение
 • 2,5 години
 • Учебен график

 • Неделя:
  10:00-14:30

 • Цена:


 • 220лв/мес
 • Запиши се
Учебна
програма

ТИПИЧНИ ГРЕШКИ ПРИ ИЗБОР
НА УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ:

Търсене на по-евтиното

Желанието за спестим средства неизбежно се отразява на качеството на преподаването. Ниските такси означават, че преподавателят получава стотинки, а, следователно, не е достатъчно квалифициран. В образованието следва да се доверява само на професионалисти-практици.

Изборът на учебна програма не отговаря на целта на обучението

Преди да започнете обучението е важно точно да определите целта, която си поставяте, както и да потърсите професионална консултация при специалист. Много често некоректно определената цел е причина за грешен избор на учебна програма или форма на обучение. Когато разберете, че сте сгрешили, вече ще сте загубили време и пари.

Обучение на краткосрочни курсове

Ако сте си поставили задача да овладеете професията програмист от нулата – краткосрочните курсове от няколко месеца няма как да ви дадат необходимата база знания. За да навлезете в същността на програмирането, правилно да пресмятате всички алгоритми на решенията и да сте в състояние да разработвате програмни проекти независимо от крайния език на реализацията е необходимо напълно да си преустроите мисленето и да придобиете практически навици. Обобщеният опит на преподавателите в Академията подсказва, че оптималният срок за получаване на качествено образование е 2,5, години. Само в този случай можете да сте сигурни в крайния резултат.

Търсене на държавна диплома

Отдавна са отминали времената, когато решаваш фактор за назначаването на работа е била дипломата от държавен вуз. Сега работодателите оценяват знанията и уменията на кандидатите. Особено това важи за сферата на информационните технологии, където са важни знанието на езици на програмиране и умения за работа с нови технологии.

Самостоятелно обучение

Самообразованието е много добра идея – ако притежавате желязна воля и разполагате с много време за търсене на необходимата литература, видеоуроци и аудиокниги. Но дори всичко това не може да замести живото общуване с преподавателя-практик. Много по-удобно и бързо се учи, когато имате възможност да се консултирате със специалист, който ще ви подскаже правилния път, ще посочи грешките и слабостите.

Частни уроци

Една алтернатива на самообучението. В този случай имате външен контол в лицето на вашия преподавател и усвояването на нова информация ще върви по-бързо. И все пак частните уроци с един преподавател не могат да се сравняват с работата в група с преподавател-практик по учебна програма, адаптирана към изискванията на IT-индустрията. Добър частен преподавател може да ви помогне да усвоите една технология, но не и комплекс от езици на програмиране и актуални технологии. За това е необходим екип от професионалисти. А и след частните уроци няма кой да ви даде сертификат с международно признание.
Търсене на лесни и бързи резултати
Който и вариант да изберете – резултатът до голяма степен зависи от самите вас. Задачата на учебното заведение и преподавателите се състои в това, да доведе ученика до поставената цел по най-кратния и и ефективен път, като постигне добър резултат. Нашият 15-годишен опит доказва, че да усвоиш професията програмист от нулата за 2-3 месеца е невъзможно. И тези, които обещават това, лъжат своите клиенти. Нашата учебна програма, високо оценена от специалисти по целия свят, е разчетена за 2,5 години. Това е оптималният срок, който ще ви даде качествено базово образование и ще ви позволи с увереност да започнете работа.

Запиши се за БЕЗПЛАТНА консултация

Име, Фамилия*:
Телефон*:
E-mail*:

КОМПАНИИ, В КОИТО РАБОТЯТ
НАШИ СТУДЕНТИ

Наталия Панченко,
випуск 2012г.,
Game-designer в Innovation Group

Обучението в IT STEP надхвърли очакванията ми. Преподавателите като Елена Шишковец или Кирил Лобода можеха да обяснят и най-сложните неща с много прости думи, успяха да ни на накарат да обикнем преподаваната от тях специалност, научиха ни да създаваме готов продукт, а не просто учебен проект.

Владимир Павлийчук,
випуск 2012г.,
Дизайнер на свободна практика

В Академията ми хареса методът на преподаване – без излишни дисциплини. Учил съм в италиански университет, и мога да отбележа, че преподаването в IT STEP напълно отговаря на европейските стандарти. Работя с чуждестранни клиенти и продуктите ми са абсолютно конкурентни, на равнището на дизайнери от други европейски страни.

Иля Матвиенко,
випуск 2013г.,
Моушън-дизайнер в Zrimo

Ако ми попитате какво ми е дала Международна компютърна aкадемия IT STEP, ще ви отговоря: специалност, която, първо, много ми харесва, второ, носи добри пари; множество нови приятели; освен това, никога не бях предполагал, че студенти и преподаватели могат да работят като един отбор съмишленици, което дава удивителни резултати.

Владислав Широбоков,
випуск 2011г.,
2D-аниматор, специалист специални ефекти, ръководител на отдела за анимация в геймстудио

Голям плюс за обучението в IT STEP е това, че програмата е наситена с практически занятия, където постоянно получаваш безценен опит, необходим на пазара. Международна компютърна aкадемия IT STEP е надеждно учебно заведение с прекрасен преподавателски състав и чудесно разработен учебен материал, с една дума КПД-то е 100%.

Как работи
академията

Вие се регистрирате на сайта или се записвате в офиса на Академията

Ние разглеждаме вашите цели и ви препоръчваме учебна програма и форма на обучение

След сключване на договор и извършване на плащането вие започвате обучението си

След завършване на вашето обучение ние ви издаваме диплома на Международна компютърна aкадемия IT STEP и международни сертификати, удостоверяващи нивото на вашите знания

Академията ви съдейства за намиране на работа по специалността

Ние правим всичко необходимо обучението ви при нас да бъде интересно и ефективно.
Нищо излишно. Само това, което ви е необходимо за успешно намиране на работа.

ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ?

Задайте ги на мениджъра


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!