София, ул. Алабин №58

Първи урок в Дигиталното рисуване


IT STEP е мястото, където с помощта на модерните компютърни технологии децата ще могат да вдъхнат живот на героите от своето въображение.
Специално за любителите на изобразителното изкуство този път предлагаме да изпробват графични таблети, с помощта на които да направят своя илюстрация.

Събитието ще продължи около час, като всяко от децата ще използва една от най-добрите програми за редактиране на изображения за свой помощник. Децата ще се запознаят отблизо с някои от тънкостите на професионален софтуер и ще научат как да работят чрез слоеве, четки  и фигури, подобно на едни малки и усъвършенстващи се графични дизайнери.

Малките художници ще бъдат непрекъснато напътствани от нашите дизайнери, които ще показват на децата стъпка по стъпка как да материализират своите идеи. Мероприятието е подходящо за деца между 9 и 12 години, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да си достатъчно смел да го направиш.

Събитието ще се проведе на 25 май (събота) от 16 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.
Събитието е безплатно, но местата са ограничени, затова ви молим да заявите участие като се регистрирате:

 

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!