Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Студент за един ден

Влез в ролята на студент за един ден в Mеждународна компютърна академия IT STEP!
Искаш да започнеш своето развитие в някоя от професиите на бъдещето? Включи се в Ден на отворените врати на Международна компютърна академия IT STEP и стани наш студент за един ден! Ще се запознаеш отблизо с професионалните ни обучения в сферата на технологиите в направленията „Разработване на софтуер“, „Компютърна графика и дизайн“ и „Мрежови технологии и киберсигурност“. И тъй като ние вярваме, че практиката е най-добрият учител, ще ти дадем шанс да се включиш в специално подготвени открити уроци и презентации! На събитието ще можеш да посетиш и реални занятия, както и да се потопиш в социалния живот на академията с организирани от нас игри и забавления.
Практически ориентирани открити уроци
Защо IT Step?
JavaScript основи
Основи на C++
Дизайнерски проект от А до Я
Photoshop за начинаещи
Да се запознаем с Linux
Как ще се развие денят?
 • Защо IT Step и какво те очаква през деня
 • Дизайнерски проект от А до Я
  В презентацията ще научиш кои са всички необходими технологии, които един дизайнер трябва да познава, за да изгради цялостен креативен продукт. Нагледно ще видиш развитието на „Шоколадова империя“: проект специално разработен, за целите на събитието.
 • JavaScript - първи стъпки в уеб
 • Обедна почивка
 • Photoshop за начинаещи
  Ще можеш да направиш първите си стъпки с един от най-популярните графични редактори. Освен че ще разбереш кои са основните инструменти във Photoshop, ще приложиш част от тях и на практика, обработвайки графично изображение.
 • Основи на C++
  Чудиш се дали програмирането е за теб? С открития урок по C++ ще разбереш повече за програмните езици и техните компоненти, и ще напишеш първата си програма.
 • Да се запознаем с Linux
  Румяна Игнатова ще ни разкаже какво е Linux и защо е наричан “Операционната система за програмисти”. Ще разберем какви са предимствата му пред Windows и какво значи един софтуер да е с “отворен код”. Руми е специалист с над 20 години професионален опит в сферата на мрежовите технологии, системното администриране и информационните технологии.

18 години Компютърна академия IT STEP

logoit
0
Страни по света
0
Студенти
0
Завършили
Международно признати сертификати
Преподаватели с реален практически опит
Малки групи и оборудвани зали

В полето за съобщение можете да уточните в кои от уроците ще се включите.

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!