Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Какво да очакваме (и да не очакваме) от чат-ботовете

21 юни
19:00ч.
Входът е
свободен
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2017/06/21 19:00:00

След като гиганти като Google, Facebook и Microsoft започнаха активно да се възползват от предимствата на чат-ботовете, тези интелигентни асистенти се превърнаха в технологичен тренд, любопитен не само за потребителите, но и за компании във всякакви сфери.

Всъщност чат-ботовете са компютърни програми, базирани на изкуствен интелект, които могат да водят диалог с потребителя. Но с какво могат да ни бъдат полезни те? Какви разновидности на чат-ботовете има? И как да създадете собствен чат бот?

Ако искате да получите отговор на тези и много други въпроси, свързани с тази така нашумяла технология, заповядайте на безплатния семинар на тема “Какво да очакваме (и да не очакваме) от чат-ботовете?”. Събитието ще се проведе на 21-ви юни от 19:00ч. в Международна компютърна академия IT Step, бул Александър Стамболийски 55, етаж 5.

Какво Ви очаква:

  • Въведение в темата. Ще научите какво всъщност е чат бот?
  • Ще разберете с какви видове чат ботове можете да се сблъскате.
  • Ще видите как реално се разработва и пуска един чат бот.

Лектор на събитието ще бъде Лилия Симеонова, софтуерен инженер, следващ магистратура в областта на Изкуствения интелект. Тя обича да експериментира с новите технологии и в свободното си време пише Open Source код.

Регистрация за събитието е напълно безплатна, но задължителна.

Очакваме Ви!

Регистрирай се

Име, Фамилия*
Телефон*
E-mail*

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!