Град София, бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

Лятна компютърна академия IT STEP

4 септември
10:00ч.
275 лв
бул. Ал. Стамболийски №55, партер, ет. 5 и ет. 7

До началото:

дни
часа
минути
секунди
2017/09/04 10:00:00

За деца от 8 до 12 години

/Новината е от 2017 г./

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ЛЯТНА КОМПЮТЪРНА АКАДЕМИЯ 2018

Лятната ваканция е любимото време за игри и забавления на всяко дете. И особено през летния сезон вероятно и за Вас, както за много други родители, е невъзможна задача да откъснете малчуганите от компютъра и да ги накарате да четат или учат. Международна компютърна академия IT STEP Ви дава възможността да се справите с проблема и да направите лятото на детето си не само забавно и интересно, но и наистина полезно с нашата Лятна компютърна академия за деца! По време на академията, ние ще насочим интереса на децата към технологиите в правилната посока и ще превърнем компютъра от играчка в средство да изразят своите идеи и креативност.

Лятната компютърна академия на IT STEP ще въведе малчуганите в света на модерните технологии и професиите на бъдещето. Те ще могат да изберат между две вълнуващи направления:

1. Програмиране и занимателна логика

По време на обучението, децата ще навлязат в света на роботиката и програмирането, преодолявайки интригуващи предизвикателства за тяхното логично и креативно мислене. Динамичният и иновативен подход на академията, включващ постоянни практически задачи, разработка и представяне на собствен проект, ще развие техните социални умения и може би ще предопредели техния бъдещ път в IT сферата. Програмата на лятната академия по програмиране и занимателна логика ще включва занимания със следните технологии и предмети:

 • Дизайн на игри с Kodu и Scratch
 • Разработка на уеб сайтове с HTML/CSS
 • Анатомия на компютъра
 • Занимателна логика
 • Роботика
 • Много други

По време на академията учениците ще имат възможността да прекарат един ден в офиса нa IT компания и да се запознаят отблизо с професията програмист.

2. Приложен дизайн

В лятната академия по приложен дизайн малчуганите ще развият креативните си таланти, благодарение на модерните технологии. Те ще рисуват, ще създават колажи, ще снимат, ще създават свои собствени видеа, като в края на академията ще са създали своя пръв дизайнерски проект. В програмата на направлението по приложен дизайн децата ще се обучават в следните дисциплини:

 • Дигитално рисуване
 • Обработка на изображения с Adobe Photoshop
 • Фотография
 • Създаване на видео съдържание и видео ефекти
 • Ефективно използване на Youtube
 • Уеб дизайн на сайтове – платформата WIX

И в двете направления програмата на Лятната детска компютърна академия цели да развие меки и бизнес умения в най-ранна възраст. Заложени са занятия с конкретни съвети за:

 • Поставяне на цели
 • Говорене пред публика и презентационни умения
 • Лидерство и предприемачесто
 • Работа в екип

Получените знания ще бъдат приложени на практика от учениците при изработването и представянето на финалните проекти в курса.

В програмата са заложени и занятия по разговорен английски език, които целят да развият знанията и увереността на децата в езика чрез занимателни игри и диалози. 

 

 

Между учебните часове децата ще се забавляват с ховърборд, джаги, тенис на маса и  очила за виртуална реалност и други интересни джаджи.

Лятната детска компютърна академия ще се проведе в четири издания, като във всяко паралелно ще бъдат провеждани обучения в двете направления.

График на изданията на Лятната детска компютърна академия:

1) 19-ти – 29-ти юни 2017 Групите в това издание са запълнени.

2) 10-ти – 20-ти юли 2017 – Групите в това издание са запълнени.

3) 7-ми – 17-ти август 2017 – Групите в това издание са запълнени.

4) 21-ви – 31-ви август 2017 – Групите в това издадение за запълнени. Можете да се включите във финалното издание от септември.

5) 4-ти – 14-ти септември  – *За това издание на академията 6-ти септември (сряда) ще бъде почивен ден, който ще се отучи на 8-ми септември (петък).

Занятията във всяко от тях ще се провеждат от понеделник до четвъртък от 10:00 ч. до 15:00ч. в продължение на две седмици. Обученията ще бъдат провеждани в Международна компютърна академия IT STEP, която се намира в самия център на София на бул. Александър Стамболийски 55, ет. 5 и 7.

Редовната цена за обучение в Лятната академия е 275лв.

Специални отстъпки: Ако запишете две деца от едно семейство, получавате 50% отстъпка за второто дете. При записване на 2 летни училища, получавате 50% отстъпка от редовната цена за второто училище.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ЛЯТНА КОМПЮТЪРНА АКАДЕМИЯ 2018

 

 


Да
Не

Регистрирайте се и започнете да учите!